vårt tilbud

Animuis fokuserer på grunnskole, videregående og yrkesrettet utdanning, bedrifter, enkeltpersoner og institusjoner. Våre verksteder er skreddersydde og passer for både enkeltpersoner og grupper.

Animuis skreddersyr gjerne verkstedene. På denne måten kan vi integrere temaer, undervisningsopplegg og spesifikt materiell i verkstedene og/eller leksjonsseriene.

Varigheten av workshopen kan variere.

En workshop varer i minst 1,5 time.
Mulighet for kursserier på 6 eller 8 leksjoner.
Mulighet for dag (del)verksted fra 3 timer til 6 timer.

Hva tilbys:

enkel fantastisk visning: Vi er omgitt av alle slags fantastiske materialer for å lage en stop motion animasjonsfilm. Animuis liker å ta deg med inn i denne verden. Under våre lydekspedisjoner tar Animuis deg også med inn i lydens verden.


hva er stop-motion?: Animuis tar deg med på en reise gjennom teknologi. Vi inspirerer deg gjerne ved å vise alle slags eksempler på muligheter.
Utforske kreative muligheter: Vi gir deg tips og triks for å utforske kreative muligheter.
utforskning av 2D- og 3D-muligheter: vi fokuserer på 2D stop motion-animasjon: dansende papirutskårne bokstaver som tittel eller kreditt, collageskjema for å sette tegningene eller fotoutskriftene i bevegelse. En side fra historieboken din kan bare komme til live under et Animuizen-verksted.
Vi fokuserer også på 3D: vi bygger ganske enkelt våre egne teatre og setter hverdagslige ting i søkelyset. En kaffekopp forvandles lett til en tidsmaskin eller en blyant til en ekte animasjonsfigur.
materialvalg: Materialvalget er enormt. Papir, leire, hverdagsgjenstander, naturmaterialer, stoffer, bilder, etc
lag din egen stop-motion inkludert lyd og studiepoeng
show-time + diskusjon: Animuis synes det er viktig å vise og diskutere filmene som lages sammen. Å inspirere hverandre er viktigst!
Animuis bruker sjelden et storyboard. Animuis mener at ved å improvisere og eksperimentere kan de mest spesielle svingene oppstå i en animasjon. Om ønskelig kan du jobbe med storyboard.