lyder ekspedisjoner

Vårt eget miljø er en stor overraskende kilde til inspirasjon og kreative muligheter. Vi oppfatter med øynene, men hva gjør ørene våre? Hvordan høres ditt eget klasserom ut? Hvordan høres din egen stemme ut? Hvordan høres sand ut? Hvordan høres et knitrende blad ut? Hvordan høres fallende pinner ut på bordet ditt? Hvordan høres tre ut? og hvordan høres metall ut?

Animuis tilbyr lydekspedisjoner i samarbeid med eksperimentell musiker og artist Anne Chris Bakker. Under disse ekspedisjonene lærer barna på en enkel måte å plassere skjønnheten i hverdagslyder i et nytt lys.

Workshops:

Fang lyder: Fang lyd og lytterrrr. Barn søker etter lyder med mikrofon og lydopptaker og tar dem opp. En komposisjon lages fra de innspilte lydene.
Lyddokumentar: Barn lager en dokumentar sammen med lydlæreren basert på et tema, for eksempel: lyden av skolen din, landskapet, byen og så videre.
Rediger lyd til en ny lyd: Barn samler inn gjenstander som kan brukes som lydkilde. Effekter forvrenger den originale lyden. Barn lærer at du kan lage en ny lyd med enkle midler. de lærer også hvordan de bruker enkel programvare for å redigere lyd.
Lydeffekter: Lydekspedisjonen kan også kombineres med et stop-motion-verksted. De fangede og eventuelt redigerte lydene kan plasseres under en selvlaget stop-motion-animasjon som lydeffekt og lydteppe. Det fullfører animasjonen på en helt spesiell måte.

Vi tilbyr også skreddersydde workshops. Fordi lydekspedisjoner krever nødvendig oppmerksomhet og dyktighet, tilbys de for små grupper av barn. En hel klasse kan sikkert delta, men deles inn i små grupper.

Kontakt oss for mulighetene. Vi liker å tenke med deg.